EL MESTRE

TONATIUH CORTÉS


Tonatiuh Cortés, Ton, nascut a Ciutat de Mèxic el 1980 i estudiós de la flauta de bec, i ara del fagot barroc, i que va viatjar a Barcelona per aprofundir en la música medieval. Balla el popular perquè també va tocar ritmes cubans en l’orquestra d’un oncle. El pa és l’orquestra cubana. El panettone, la música antiga.


Aquí va estudiar l’‘ars subtilior’, un estil de finals del segle XIV d’alta complexitat i sofisticació. I tot això que sembla que no tingui res a veure ha sigut clau per escalar la cúpula. Disciplina, estudi, concentració. Obcecació. És feliç entre farines i fermentacions.


Cloudstreet ocupa una fleca oberta el 1926 i que fins fa poc va tenir en funcionament el forn de llenya com un pont entre èpoques. Van comprar la tahona el 2013.


El 2019 va aconseguir el premi al millor panettone d’Espanya i el novembre de 2021 el 8è lloc a la Coppa del Mondo Del Panettone celebrada a Lugano.

LA NOSTRA FILOSOFIA.

La idea fonamental del nostre projecte és oferir

Pa, Brioixeria i Elaboracions de Pastisseria de la més alta qualitat a un preu assequible.


Ens fa diferents l'afecte que posem en cada una de les nostres elaboracions; no tenim una carta extensa precisament per aquest motiu, ja que així podem garantir la màxima qualitat en cada producte que fem.


Volem destacar per la qualitat de la nostra matèria primera: farines ecològiques, productors locals, productes frescs i de temporada. No utilitzem aditius químics de cap tipus.


Ens mou treballar amb elaboracions úniques a Barcelona com el Pan de Muerto, les Conchas, els Hot Cross Buns, English Muffins, New York Sourdough i els Soft Bretzels.


Seguim una elaboració completament artesanal:

Tots els nostres productes contenen massa mare, que aporta una conservació superior i una major digestibilitat.

Fem elaborats amb farines moltes en pedra, moltes d'elles integrals, amb major quantitat de nutrients. 

Ens agrada treballar amb cereals diferents del blat comú, com l'espelta, el sègol o la espelta petita.